A munkaerőpiac egyik legnagyobb kihívása a megfelelő munkahely megtalálása a munkavállalóknak, és a megfelelő munkavállaló megtalálása a munkáltatóknak. Tapasztalatok alapján nem a szakmai képesség megléte, vagy hiánya okozza a problémát, hanem a kompetenciákban lévő különbségek.

kompetencia_bloghoz.jpg

Az evogreen Akadémia ENTER programja Magyarországon elsőként indított olyan kompetencia felméréssel és fejlesztéssel összekötött kurzusokat, melyek végére mindenki megtalálhatja a megfelelő munkahelyet és munkatársat.

Az ENTER program egyik alappillére a kompetenciák vizsgálata és fejlesztése, mely hasznos minden olyan munkavállaló vagy pályakezdő számára, aki szeretné megmérettetni magát a munkaerő-piacon. 

 

Három kompetencia csoportot vizsgál a felmérés:

Alap kompetenciák: ennek egy bizonyos szinten való megléte nélkül Te, mint munkavállaló nem tudod a feladatodat maradéktalanul elvégezni. Ilyenek lehetnek például a minőségi munkavégzés, motiváció, időgazdálkodás stb.

Csoportszerepek: ennél a felmérésnél a csoportokban vállalt szerepedet vizsgáljuk. Megtudhatod, hogy például végrehajtó, irányító típus vagy-e.

Konfliktuskezelési stratégiák: ennek során a problémamegoldáshoz való viszonyodat vizsgáljuk, milyen módszereket alkalmazol, illetve azok, milyen mértékben vannak jelen tevékenységeid során. Megtudhatod, hogy például mennyire versengő, elkerülő típus vagy.

 

És hogy mindez miért jó neked?10982449_794995320553778_9135044510566590278_n.jpg

1. Megtudod, hogy milyen a kompetencia térképed, mellyel közelebb kerülhetsz álmaid állásához

2. Megtudod, mely feladatokban vagy a legjobb, miben tűnsz ki a többiek közül

3. Ha szeretnéd az ENTER program fejlesztő kurzusain is részt vehetsz, mely elvégzése után az ENTER programban részt vevő munkáltatók figyelmét magadra tudod irányítani

4. Az ENTER program sikeres elvégzése után nagy eséllyel kapsz munkát a programban részt vevő cégek valamelyikétől

 

DÖNTS!!!

Ha úgy gondolod belevágsz az alábbi időpontokban indulnak a kompetencia felmérések:

  • 2015. március 11. 16:00-18:00
  • 2015. március 25. 16:00-18:00mit_jelent_a_kompetencia_dd4a9c_article.jpg


Helyszín:

1117 Budapest
Hauszmann Alajos utca 3/A


Bővebb információ:

evogreen Akadémia
1117 Budapest
Hauszmann Alajos utca 2.

+36 30 559 7492

info@evogreenakademia.hu

www.enterprogram.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr327213289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása