...minden, amit az ENTER programról tudni érdemes...allaskeres_nagy.jpg

Az evogreen Akadémia által létrehozott ENTER program segítséget nyújt mind a munkavállalóknak, mind a munkaadóknak a lehető legjobb állás, illetve munkaerő megtalálásában. Az ENTER programról és a programba való jelentkezésről adok tájékoztatót ebben a blog bejegyzésben, mert úgy vélem ritka az olyan lehetőség, hogy egy cég mind a munkavállalókat (diákokat és akár gyesről visszatérőket), mind a munkaadókat célorientáltan és hatékonyan tudja támogatni.

Az ENTER program pont ilyen…

Az ENTER program úgy indul, hogy az evogreen Akadémia szakértői felkínálják a cégeknek az ENTER programban való részvételt. Utána felmérik a cégek igényeit, pontosan milyen kvalitású munkavállalókat szeretnének alkalmazni…eddig mondhatnánk nincs semmi nóvum a folyamatban, hiszen ezt bármelyik HR cég el tudja végezni. Keres az igényeknek megfelelő munkaerőt, kiközvetíti, jobb esetben fel is veszik majd idővel elválik, hogy sikerül-e az önéletrajzban leírtakat a gyakorlatban is megoldania…ha igen, akkor minden rendben, de ha nem akkor indul újra a kiválasztás folyamata és ezt tudjuk milyen költségekkel jár.siker_vs_kudarc_kesz.jpg

De az ENTER program más…azoknak nyújt kiugrási lehetőséget, akik pályakezdők vagy éppen gyesről visszatérni szándékozók. Valljuk be, manapság mindkettő csoportba tartozók igen kilátástalan helyzetben vannak e téren.

Az evogreen Akadémia szakértői megismerik a munkaadók igényeit, felmérik a leendő munkavállalók kvalitásait, majd ezek alapján egy képzési tervet állítanak össze.

A diákoknak knowledge-transfer-180x180.jpgnagyon fontos, hogy olyan tapasztalatokat is szerezzenek, melyet az iskolapadban nem kapnak meg, de ugyanakkor elengedhetetlen a profi munkavégzéshez. A képzési tervben éppen ezért szerepelhet személyre szabott önismeret, szervezetismeret, együttműködési készség, csapatmunkára való felkészítési tréning stb., attól függően, hogy a munkavállalóknak pld.: projektmenedzserre, kereskedőre, ügyfélszolgálatosra stb.-re van szüksége az adott vállalatnak.

A képzések a piacon egyedülálló Multivezető módszertan alapján végzik több éves, évtizedes vezetői gyakorlattal rendelkező trénerek.

Az ENTER program során a munkavállalók nemcsak képzéseken vesznek részt, hanem lehetőséget kapnak, hogy az adott cégnél az adott területen dolgozhassanak. Így a munkavállaló és a munkáltató is már a program keretében megismeri egymás igényeit, lehetőségeit, kompetenciáit, fejlődési potenciálját, annak érdekében, hogy egy hosszú távú együttműködés jöjjön létre végleges munkaszerződés keretében.

A következő két blogban bemutatom majd, hogy mit nyer ezzel a munkavállaló és a munkaadó.

 

Kövessetek ha sikeresek akartok lenni!

 

Addig is bővebb információ a programról és a részvételről ITT.

 enter_fejlec.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr456924289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása