Az emberek egy része, azért jár állásinterjúkra, hogy kiválasszák... az ENTER Program résztvevői azért teszik ezt, hogy választhassanak az állások közül.

 

Programunk rávilágít a TE igazi erősségeidre (kompetencia), így könnyebben megtalálhatod álmaid munkahelyét, ahol tárt karokkal várnak RÁD.

 

Komolyan gondolsz a karrieredre?
Lépj egyet előre: ENTER - meg mered nyomni?!

 

 

Az alábbi képzések indulnak a jövő héttől:

 

 

Téged melyik érdekel?: ENTER - válassz!

 

 

Az alábbi ENTER programcsomagok közül választhatsz:

 

 

ENTER - BEFORE WORK

Pályakezdők és friss diplomások, önmagukat megismerni vállaló fiatal alkalmazottaknak ajánljuk a munkahelyi együttműködésük és fejlődésük érdekében.

Célunk a hajlandóság kompetencia felmérése és fejlesztése.
(Milyen ember vagyok, milyen együttműködési és csoport kompetenciáim vannak? Hogyan tudom ezeket helyesen alkalmazni a munkahelyemen?)

 

 

ENTER - FOR WORK

Ajánljuk munkát keresőknek-, munkahelyet váltani akaróknak, akik szeretnének jól megfelelni, és munkáltatóknak, akik szeretnék elkerülni a felesleges fluktuációt és annak költségeit.

Célunk a céges hajlandóság alapú kompetencia térképek készítése és a jelentkezők kompetencia térképének készítése, ezek alapján a céges igényekre illesztett kompetenciaképzés, amelynek végén alkalmasak lesznek a résztvevők munkát vállalni az érdeklődő cégeknél.

 

Olvass tovább további képzéseinkről ITT!

 enter_csomagok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr37182583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása