A június 19-20-án tartandó evogreen akadémia következő képzésén Lackó Gábor
marketing szakember (Stylers Management Group) várja a résztvevőket.

Komplex látásmód az online felületeken a fő téma. Előzetesen egy rövid interjú az előadóval:

Ön hogyan látja a facebook szerepét az online marketing szempontjából?

A Facebook közösségi platformot a kezdetekben igen sokan próbálták direkt ügyfélszerzésre használni, kevés sikerrel. A modern online marketing irányvonalak szerint a Facebook alapjaiban véve egy remek kommunikációs csatorna, ahol a brand értékét, elismertségét és a felhasználók tájékoztatását lehet megtenni.

Vannak olyan szegmensek, amelyek kiválóan használhatók ügyfélszerzésre is (pl.: fesztiválok, szórakoztató ipar, zene, sport).

A Facebook egyre markánsabban fejleszti PPC alapú hirdetési rendszerét, amelynek segítségével szegmentáltan tudunk célcsoportot szűrni, akár hely, nem, kor, érdeklődési kategóriák alapján is.

 

Mit gondol a mobiltelefonos hirdetések hatékonyságáról?

Mobiltelefonos hirdetések használata egyre elterjedtebb. Az Egyesült Államokban a vásárlások több, mint 40%-a már mobiltelefonról történik. A hirdetések hatékonysága nagyban függ az előzetes piaci felméréstől és annak alaposságától. Tudnunk kell az adott célterületen mely típusú telefonok penetrációja magasabb, mivel a kifinomult hirdetőrendszerek segítségével akár eszköz típusra szűrten is tudunk hirdetni. A hatékonyságot pedig a folyamatos mérések, monitorozások alapján lehet javítani, vizsgálni kell továbbá a konverzió és a beállítások közötti összefüggéseket és az eredmények alapján optimalizálni a kampányokat.

 

Ön szerint milyen egy jó honlap?

Ez egy igen tág kérdéskör, aminek számtalan összetevője lehet. Talán a legegyszerűbb megközelítés alapján akkor mondhatjuk egy honlapról, hogy jó, amennyiben az egzakt célcsoportunk igényei szerint van felépítve. Figyelemmel kísérjük a felhasználóink viselkedését a weboldalon és a szokásaik alapján illeszkedünk az aktuális igényeihez, amelyek a mai gyorsan változó trendek világában elengedhetetlen.

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr716306927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása