Hogy mik vannak? Találtam egy pályázatot:

Az evogreen Akadémia pályázatot hirdet kis- és közepes vállalkozások számára cégdiagnózis témakörben 2013. október 28-tól 2013. november 8-ig tartó pályázati időszakban, melynek eredményeként az evogreen Akadémia senior szakemberei előzetes egyeztetés alapján, a cég munkatársainak aktív közreműködésével és bevonásával elvégzik a sikeres pályázó cég cégdiagnózisát költségmentesen, melyben

  1. vezető tisztségviselőkkel mélyinterjút készítenek,

  2. megállapítják a cég életgörbe pályáját,

  3. felmérik a belső konfliktuspotenciálját,

  4. prezentálják az eredményeket,

  5. konkrét javaslatot tesznek projektek formájában a sikeres továbblépéshez.

Pályázat egészében elérhető: http://evogreen.hu/cikk/palyazat/

 

Elkezdett érdekelni, hogy mi fán terem ez a pályázat, ilyet még nem láttam, és Te?

 

Úgy hangzik, mint egy orvosi vizsgálatcégdiagnózis…brrrr. De pont ez keltette fel a figyelmem, nézzük csak, ha tovább olvasom a kiírást tényleg olyan, mint egy orvosi vizsgálat tetőtől-talpig:orvosi_vizsgalat.jpg

  • cégdiagnózis - kivizsgálás

  • mélyinterjú – CT v MRI, csak, hogy lássuk belülről hogy működik az agy meg a többi szerv

  • életgörbe  - EKG

  • konfliktuspotenciál – hááát ezt most így nem részletezném, de szerintem mindenki tudja mire gondolok itt :-)

  • eredmények – vizsgálati eredmények, leletek

  • javaslatok – gyógymód, kúra, életmódváltás

 

Nézzük tovább, kik részesülhetnek ebben a vizsgálatban:

A kiírás szerint minden Magyarországon működő kis- és közepes vállalkozás beadhat ilyen pályázatot.

Ami érdekes és kihívás szerintem, hogy a pályázati anyagnak – a szokásos beadandókon felül még – tartalmaznia kell egy motiváció leírást – ez olyan mint az orvosnál a Mi a panasza a betegnek? kérdésre a válasz: melyben a pályázó leírja, milyen problémák alapján tartja cégét érdemesnek arra, hogy szervezetét szakemberek bevonásával megvizsgálják, rávilágítva az esetleges szervezeti problémákra, megkeresve azok gyökerét, és javaslatot tegyenek komplett projektet formájában a szervezet hatékonyságnövelésére, és ezáltali vállalkozásfejlesztésre.

És az utolsó beadandó dokumentum pedig egy nyilatkozat, csakúgy, mint műtét előtt csak ezt nem beleegyező nyilatkozatnak, hanem elkötelezettségi vezetői nyilatkozatnak hívják.

Érdekes…szerintem, akinek van egy kis ideje no meg kis- vagy közepes vállalkozása és úgy érzi, hogy ebben a válságban ráfér egy kis magánszakorvosi ellátás, annak érdemes felállítani saját panaszait, hogy a pályázat keretében, hatékony és szakszerű kezelést kaphasson! MÉG VAN RÁ 7 NAPJA!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr775612467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása