Augusztus végén egy dunaújvárosi autószalonban telepítettünk összesen 16 db evoLED mennyezeti lámpát. Az esztétikus lámpák megfelelően illeszkednek a szalon modern, igényes megjelenéséhez, valamint energiatakarékos, hatékony világítást biztosítanak a szalonban kiállított autók, termékek számára. Az eredetileg tervezett 1860 W fogyasztás helyett az evogreen Kft. összesen 490 W fogyasztással rendelkező evoLED lámpákkal megoldotta az autószalon világítását, ami jelentős megtakarítást eredményez a megrendelő számára.

a2.jpg

evoLED lámpák egy dunaújvárosi autószalonban


Az evoLED által fejlesztett, a piacon egyedülálló evoDIKE lámpa jól szerepelt egy budapesti társasház tesztüzeme alkalmával, ennek eredményeképpen egy jelentős társasházi projektet is elindítottunk, melynek későbbi megvalósítása során, több mint 100 darab evoLED INOX lámpa kerül telepítésre. Az evogreen Kft. által fejlesztett evoDIKE lámpa egyedülálló a piacon, képes bevilágítani egy 15 méter hosszú folyosót, mindössze 2x6 W teljesítményével, mellyel jelentős megtakarítás érhető el a társasház számára.

a4.jpg a3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr155504731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása