evo_academy.jpg

 

Az evogreen Akadémia immár harmadik alkalommal indítja el a nagy érdeklődéssel számon tartott képzéseit. A folyamatosan változó piaci környezetnek és az elvárásoknak megfelelően új struktúrában az őszi időszakban három képzés típust indítunk el, összesen 15 előadással. A képzéseket a Ti igényeitek és kéréseitek alapján állítottuk össze.

Kurzusaink összeállítása során a szakma krémjét kértük fel trénereknek, hogy a legjobbat kapjátok, a legjobbaktól, a legjobb helyen.

Kinek ajánljuk az előadásainkat? Elsősorban azoknak, akik szeretnének lépést tartani a trendekkel, mellébeszélés nélkül csak a lényegre kíváncsiak, melyeket a képzés elvégeztével egyszerűen átültethetik a mindennapokba annak érdekében, hogy piaci előnyhöz juttathassák vállalatukat.

 

Idénynyitó első előadásunk témája a PÉNZ körül forog, melynek fő mottója:

 

„Pénzügyekről nem pénzügyi szakembereknek”

 

Lengyel László trénert kérdeztük mi a célja ennek a képzésnek?

Lengyel László: A képzés célja, hogy a résztvevők az elhangzottak alapján képesek legyenek értékelni saját szervezetük pénzügyi helyzetét, ugyanakkor képet kapjanak az egyes vezetői döntéseik pénzügyi hatásairól is.

 

evo_blog: Milyen fő témaköröket jár végig ez a képzés?

Lengyel László: Végignézzük a pénzügyi kimutatásokat és mutatószámokat különböző aspektusokból. Elemezzük a gazdasági döntések hatásait: hogyan hatnak a mérlegre, eredmény-kimutatásra és a pénzügyi helyzetre. Továbbá szó lesz arról, hogyan kell megítélni a pénzügyi helyzetet rövid és hosszú távon. Ilyen és ehhez hasonló témákkal várom az érdeklődőket.

 

evo_blog: Kinek ajánlja a képzést?

Lengyel László: Mindazoknak ajánlom, akiknek megvannak már a szükséges pénzügyi alapismereteik, vezetők vagy vezetőkké szeretnének válni és minél hasznosabb információkat szeretnének megtudni a döntéseik pénzügyi hatásairól.

 

 

Képzés megnevezése: Vezetői számvitel, pénzügyi ismeretek

Képzés időpontja: 2014. október 8. 15:00-20:00

Bővebb információ a képzésről ITT

Jelentkezés a képzésre ITT

További őszi kurzusaink ITT

 

 

evo_academy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr276736831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása