roadshow.jpg

 

 

 

Sikeres ÖTös – 5 nap, 5 előadó, 5x5 titok

 

Ma Magyarországon rendkívül kiélezett a verseny a vállalkozók között, és sajnos sokan kudarcot vallanak.

Miért tud valaki a semmiből egy sikeres vállalkozást felépíteni?

Sokan miért képtelenek erre?

A választ erre nem tudjuk, de azt tudjuk, hogy akik sikeresek lettek azok hogy csinálták, milyen buktatókkal szembesültek, azokat hogyan oldották meg és minek köszönhetik sikerük kulcsát.

Egy közvélemény kutatás keretében sikeres vállalkozókat interjúvoltunk meg és arra kerestük a választ, hogy szerintük min múlik a siker, mi a sikeres vállalkozás kulcsa. A válaszadók mindegyike első három hely egyikén említette, hogy az eredményes vállalkozásának kulcsa a folyamatos tanulás és önképzés.

Az evogreen Akadémia 2014 tavaszán Vállalkozásfejlesztő ROADSHOW-t indít útjára, mely célja megmutatni a sikerhez vezető utat.

Az evogreen Akadémia célja, hogy gondolatokat ébresszen, sikeres technikákat mutasson meg annak érdekében, hogy vállalkozásod minél sikeresebb legyen. Ma a világ legnagyobb vállalatainak átlagéletkora 18 év, 2025-re 15 év lesz (a hatvanas években még 62 év volt!). Ezért kell alkalmazkodni a változáshoz, mely alkalmazkodás nem jelent mást, mint a folyamatosan tanulást, adaptálást és újítást.

Sikeres vállalkozás járhat akár kitaposott ösvényen, de akár járatlan utat is választhat. Egy a lényeg, hogy induljon el a siker felé, mindegy melyik úton. Az egyes meghódítani kívánt csúcsokat, sikereket, célokat tekintsük a fejlődés egyes fázisainak, melyek folyamatos önképzést és tanulást indukál. Minél magasabbra jutnunk a siker csúcsán annál jobban tágul ki körülöttünk a látóhatár, a lehetőség; és annál biztosabb, hogy vállalkozásunkat időről-időre meg tudjuk újítani, új célokat, perspektívákat tudunk a látóhatárunkba elérhető közelségbe bevonni.

Az útkeresést (sikertényezők, jövőképalkotás), a látóhatár tágítást (stratégiaalkotás), gondolkodásmódbeli újításokat (tervezési folyamatok optimalizálása) tűzte ki az evogreen Akadémia Vállalkozásfejlesztő Roadshowjának céljaként, annak érdekében, hogy minél több sikeres magyar vállalkozás működhessen.

Az evogreen Akadémia: a számokban kifejezett LEHETŐSÉG – TUDÁST, ÉRTÉKET, TAPASZTALATOT adunk át, mely magával vonzza az EREDMÉNYNÖVELÉSI LEHETŐSÉGET.

Előadások témái:

1. Elkerülendő csapdák vállalkozóknak: vezetői stílus finomhangolása és konfliktuskezelés

2. A sikeres stratégia tervezés és projektvezetés titkai

3. Hogyan adjuk el szolgáltatásainkat és termékeinket?

4. Eredmény - cash-flow – üzleti siker

5. Új vevőszerző stratégiák online marketing módszerekkel

 

Előadók:

Dr. Réthy István - Károly Róbert Főiskola

Dr. Horváth Endre - Nemzetgazdasági Minisztérium volt helyettes államtitkára

Malik Rami - Matt Humántanácsadó Kft.

Lengyel László - evogreen Kft.

Máthé Albert - saleskoffein.hu

 

Dönts: Akarsz változtatni?

 

Ha igen, élj a lehetőséggel: KLIKK ide!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr365827103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása