A hazai autóipar ünnepe! felszólítással nyílik új kiállítás a héten a Hungexpo-n. Erre ki ne kapná fel a fejét?! Hazai és autóipar egy mondatban, no nézzük csak:

„A magyar autógyártás teljes spektrumát felölelő új járműipari szakkiállítás, mely lefedi a járműgyártás tervezéstől kivitelezésig tartó összetett folyamatát! Nincs hasonló témájú kiállítás a kelet-közép-európai régióban. A szakkiállítás kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére, a hosszú távú életpálya modellek megismerésére, álláslehetőségek feltérképezésére, hiszen többek között a négy magyarországi OEM és számos piacvezető TIER1 és TEIR2 gyártó is kiállítóként vesz részt a rendezvényen. Mellettük biztosan bemutatkoznak többek között az ipari elektronika, a járműipari informatika, az automatizálás, a design-tervezés, a szerszám- és alkatrészgyártás, a logisztika, a szakmai szervezetek és szakmédia képviselői. A rendezvény a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára is kínál látnivalókat, információkat a hosszútávra tervezhető járműipari tanulási és foglalkoztatási életpályák bemutatásával.”


Érdekes számomra, hogy nemcsak a trendeket és a piaci lehetőségeket, hanem életpálya modelleket is bemutatnak a fiatalak részére – hajrá!

Elkezdtem böngészni a programokat, előadásokat, kiállítókat, mely között két előadást kiemelnék, mert innovatívnak és érdekesnek tartom „zöld szemüvegemen” keresztül is:

2013. november 7. csütörtök, 15:30-16:00
Moduláris platformú innovatív elektromos buszcsalád

2013. november 8. péntek, 10:00-10:30
Innovációs megoldások az autóiparban és közlekedésben

 

Ha van időd és kedved, gyere el Te is, ha nincs, majd beszámolok róla, mert az elektromos busz nagyon ígéretesnek tűnik. Végre nem kéne szagolni a 7-es busz bűzét, amikor gázt ad és lehúzott ablakkal is lehetne élvezni – elterjedésük esetén – a városi autózást egy könnyed nyári este :-)

 

Kiállítás ideje: 2013. november 7-9. 9:00-18:00

Kiállítás helyszíne: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Bővebb információ: http://www.automotivexpo.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr885614772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása