Beszéljünk közös nyelven értékeinkről!

 

Az evogreen akadémia új pilot projektet – evoacademy - indított útjára, mely kifejezetten az evopro munkatársai számára kínál gyakorlatorientált szakmai képzéseket, amelyekkel az evogreen akadémia hatékonyan kíván hozzájárulni a cégcsoport eredményes működéséhez.

A téma: Gazdálkodásról nem gazdasági szakembereknek avagy a reálfolyamatoknak is vannak eredményei és pénzügyi következményei

Az előadó: Lengyel László (evogreen Kft. - c. egyetemi docens, REFA oktató)

A célszemélyek: vezetők és munkatársak, akik nem rendelkeznek pénzügyi és számviteli ismeretekkel, de mindennapi munkájuk során a bevétel és költség alakulását, pénzbeáramlást és kifizetéseket érintő tevékenységet végeznek tervezőként, fejlesztőként, értékesítőként, HR területen vagy éppen a beszerzésben tevékenykednek.


A tudástranszfer – amivel több leszel
:knowledge-transfer-180x180.jpg

Megtudod, hogy függnek össze döntéseid az erőforrások felhasználásának hatékonyságával és ennek milyen eredmény növelő vagy csökkentő hatásai lehetnek, melyek a pénzáramlást is befolyásolják ERGO hogyan lehetsz hatékonyabb a saját magad uralta területen.

Rálátást kapsz arra, hogyan függ össze munkád a cég eredményességével ERGO hogyan befolyásolod munkáddal a céget és ezen keresztül a saját jövődet.

Megmutatjuk mit tehetsz azért, hogy eredményesebben, racionálisabban és hatékonyabban végezd a munkád, ennek milyen pénzügyi és anyagi kihatásai vannak ERGO hogyan lehetsz sikeresebb a saját területeden, ami pénzben is mérhető.

A cél, hogy rendszerezzük a gazdálkodási ismereteket, és bár feladataink különbözőek egy nyelven beszéljünk a racionalitásról, az eredményességről és a hatékonyságról!

 

Az időpont: 2014. június 24. 9:00-12:00

A kontaktszemély: Paragi Miklós 06 30/559 74 92

Fejleszd kompetenciádat, hogy sikeresebb legyél!
Egyeztess munkahelyi vezetőddel, és jelentkezz a képzésre!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr616366159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása