Van szeptemberben egy hét, amelynek során vállalkozók tucatjai mutatják be induló vállalkozásaikat befolyásos csoportoknak a médiából, szakértőknek és befektetőknek két helyszínen, San Diegoban és San Franciscóban. Ezek a bemutatók dönthetnek az egyes vállalkozások sikere és eltűnése között. A szervezők abban hisznek, hogy egy-egy ötlet bemutatására 6-8 perc az ideális időtartam, és ha nem tudják ennyi idő alatt megosztani az ötlet, vállalkozás lényegi tartalmát, akkor még finomítani kell rajta. Egy vállalkozás bemutatása 6-8 percben, azaz a rendezvényen való részvétel percenként 3000 dollárba kerül.

Ön mit tud megfogalmazni vállalkozásáról egy, hat, nyolc percben? Össze tudja foglalni egy mondatban, hogy az Ön vállalkozása mivel foglalkozik? Össze tudja úgy foglalni, hogy adott esetben egy befektető meglássa Önben, vállalkozásában, ötletében a lehetőséget?

 

DSC_2991 (2).jpg

Többek között a múlt heti Vállalkozásfejlesztő Roadshow alkalmával azt is kipróbálhatták a résztvevők, hogy Ők képesek-e egy mondatban megfogalmazni vállalkozásuk célját, lényegét. Azaz mennyire lennének hatásosak egy potenciális befektető előtt.

A tréner, dr. Horváth Endre még kificamított bokával sem volt lágyszívű, keményen edzette a résztvevőket, hogy a jó stratégia alkotás alapjait megtanítsa nekik.

DSC_2997 (2).jpg

Budapesten 11, Kecskeméten 6 újabb Tanúsítványt állíthattunk ki. Gratulálunk a résztvevőknek! Minőségbiztosítási kérdőívünkből kiderült, az egyéni vállalkozóknak, kis- és közepes vállalkozásoknak szükségük van hasonló rendezvényekre, elégedettek voltak a rendezvény szakmai tartalmával, és szívesen vesznek részt további képzéseinken.

 DSC_3005 (2).jpg

Köszönjük a részvételt, köszönjük a bizalmat! Találkozzunk április 24-én is!

A bejegyzés trackback címe:

https://evogreen.blog.hu/api/trackback/id/tr565888098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása